Sociala

Sociala

sebastian berthilsson

Sebastian är 20år och kommer från Halmstad. Han läser andra året på bygg- och fastighetsprogrammet. Sebastian sitter i sociala utskottet och planerar de de årliga mjölnerfesterna. 

 

Vad är det bästa med att sitta i ditt utskott eller Kan du ge något tips utifrån utskottet du sitter i? Det bästa med att sitta i sociala är att få påverka alla evenemang till det bättre. Det viktigaste för mig är att studenterna förstår att allt inte handlar om att få VG utan att man tar vara på studietiden, har kul och knyter kontakter för framtiden. Ett tips från mig är att komma på så många evenemang som möjligt; man kan aldrig göra om en fest men kan alltid göra en omtenta.

 

 

 

Sociala

adam mellqvist

Adam Mellqvist är 20 år gammal och kommer från hjärtat av Småland, nämligen härliga Jönköping. Adam pluggar första året på BFE-programmet och gör sitt första år i det sociala utskottet. 

 

Vad är det bästa med att sitta i ditt utskott? Det bästa med att sitta i sociala utskottet är helt klart att man håller i roliga event och fester. Vara med från start till mål helt enkelt.