ÅRSHJULET

Det händer mycket i Mjölner under hela studentåret, för att få en humm om allt mjölners studentförening har att bjuda på finns här ett århjul att titta på.

Augusti 

Nollningen

Första mötet mellan nya byggare och Mjölner sker i augusti under nollningen! Målet med nollningen är för förstaårsstudenter att bygga relationer med framtida klasskamrater under 10 dagar av stök och skoj. Nollningen i sig arrangeras inte av Mjölner men vi finns alltid till stöd.

Skolstart

Skolstarten sker antingen i slutet av augusti eller början av september men beror lite på. Vid första dagen i skolan går styrelsen i mjölner in i de nya klasserna för att återigen presentera oss lite mer grundligt. Under första dagen brukar även vi bjuda på lite dryck och godis i samband med att vi hjälper er att bli medlem hos oss!

September 

Ansökan till styrelsen 

I början September öppnar vi ansökan för dig som är sugen att vara med i vår styrelse. Att vara med i vår styrelse har flera fördelar. Förutom att det är det roligaste som finns ger det dig möjligheten att hitta nya vänner, bygga kontakter och sist men inte minst vara med och påverka hur ditt och dina vänners studentliv kommer se ut! Ansökan skickar du till info@mjolnerhh.se

Mjölner cup

Studentåret inleds med vår succéturnering Mjölner Cup! Mjölner Cup är först och främst en golfturnering på 18 hål som spelas ute på ringenäs. I samband med turneringen kommer du få möjlighet att byta kontakter med näringslivsverksamheter såsom HusmanHagberg. Spelar du inte golf? Oroa dig inte, vi har massa annat att bjuda på! Bland annat haft små puttävlingar, träning av slag ute på ranchen och en liten padelturnering. 

19:onde hålet - After golf

Golfare eller icke golfare. Ett 19:onde hål ska det allt vara efter en dag ute på ringenäs. 

Oktober 

Kräftskivan

Tänkte du oktoberfest? HAHA NEJ. I Mjölner lever vi i förnekelse utav att sommaren redan har passerat och därav kör på kräftskiva i Oktober. Kräftskivan börjar som en sittning men avslutas med det motsatta. 

November

PADELTURNERING

Under Mjölner Cup fick du möjligheten att träna inför den stora padelturneringen som sker i november, nämligen Mjölner Open. Mjölner Open är en turnering för alla, proffs som nybörjare. Du och din lagkamrat får komma på ett roligt namn och under en hel dag spela massa padel. 

December

Julsittning

Julen närmar sig och för att få ett fint avslut från första halvåret av läsperioden har vi under denna tid vår julsittning. Julsittningen är till skillnad från våra andra event inte lika busigt men definitivt roligt och mysigt! 

Januari

MJÖLNER GOES TO ALPERNA

I år invigs en ny tradion vi önskar att fortsätta med, nämligen en tur till alperna. Veckan kommer bjuda på skidåkning, festande, goda middagar och ännu mera festande! 

Februari

Alla hjärtans dag

Under februari sker alla hjärtans dag, en högtid vi har firat lite olika år till år. Förra året firades det genom blinddates så att ingen skulle vara ensam - om det blev några kära par efter dejter kommer vi dock ej att gå ut med. 

Beerpongturnering

Kasta en pingisboll i ett plastglas är något som studenter sägs vara proffs på, låt oss testa detta i en hederlig beerpong turnering. Antingen kommer du ha chansen att vinna hela turneringen alternativt bli en aning lullig - oavsett ingenting vi klagar på?!

Mars

MJÖLNER WELLNESS MONTH

Efter mycket festande leder vi tillslut fram till vår månad som fokuserar på våra medlemmars välmående. MJÖLNER WELLNESS MONTH erbjuder en månad fylld med mängder av aktiviteter - från en stegtävling till publicering av träningsvideor till gemensamma aktiviteter som promenad ut till söderpiren. 

April

Årsmöte

I april har mjölner sitt årliga årsmöte och medlemmar är inbjudna. På mötet går vi igenom våra utskott eventuella , avtackar styrelsens 3:or som efter mötet avgår. 

Maj

Bäst i test?

I år 

Juni

Examensfest

I Juni tar våra treor examen och med det vankas det fest. Genom att vara med i mjölner får du även rabatt på festen!