ÅRSHJULET

Det händer mycket i Mjölner under hela studentåret, för att få en humm om allt mjölners studentförening har att bjuda på finns här ett århjul att titta på.

Augusti 

Nollningen

Första mötet mellan nya byggare och Mjölner sker i augusti under nollningen! Målet med nollningen är för förstaårsstudenter att bygga relationer med framtida klasskamrater under 10 dagar av stök och skoj. Nollningen i sig arrangeras inte av Mjölner men vi finns alltid till stöd.

Skolstart

Skolstarten sker antingen i slutet av augusti eller början av september men beror lite på. Vid första dagen i skolan går styrelsen i mjölner in i de nya klasserna för att återigen presentera oss lite mer grundligt. Under första dagen brukar även vi bjuda på lite dryck och godis i samband med att vi hjälper er att bli medlem hos oss!

September 

Ansökan till styrelsen 

I början September öppnar vi ansökan för dig som är sugen att vara med i vår styrelse. Att vara med i vår styrelse har flera fördelar. Förutom att det är det roligaste som finns ger det dig möjligheten att hitta nya vänner, bygga kontakter och sist men inte minst vara med och påverka hur ditt och dina vänners studentliv kommer se ut! Ansökan skickar du till info@mjolnerhh.se

Mjölner cup

Studentåret inleds med vår succéturnering Mjölner Cup! Mjölner Cup är först och främst en golfturnering på 18 hål som spelas ute på ringenäs. I samband med turneringen kommer du få möjlighet att byta kontakter med näringslivsverksamheter såsom HusmanHagberg. Spelar du inte golf? Oroa dig inte, vi har massa annat att bjuda på! Bland annat haft små puttävlingar, träning av slag ute på ranchen och en liten padelturnering. 

19:onde hålet - After golf

Golfare eller icke golfare. Ett 19:onde hål ska det allt vara efter en dag ute på ringenäs. 

Oktober 

Kräftskivan

Tänkte du oktoberfest? HAHA NEJ. I Mjölner lever vi i förnekelse utav att sommaren redan har passerat och därav kör på kräftskiva i Oktober. Kräftskivan börjar som en sittning men avslutas med det motsatta. 

November

Byggmånaden

Under November har vi en månad i bygganda! En hel månad full av lärorika föreläningar och andra aktiviteter tillsammans med fyra olika företag. Företagen är inriktade på våra program byggingenjör och bygg- och fastighetsekonomer!

Blackfriday party med hov

Under November har vi tillsammans med studentföreningen HOVmästarna en blackfriday fest! En tradition som är mycket uppskattad där alla våra medlemmar visar vilka som är bäst på fest!

December

Afterskifest 

I december har vi en afterskifest för att ladda upp inför skidresan i Januari! Alla skidåkare som icke skidåkare är välkomna på festen med en grym känsla av afterski! Denna gör så att man blir riktigt taggad på pudret och afterskin i Alperna! 

Januari

MJÖLNER GOES TO ALPERNA

Mjölner goes to Alperna! I Januari anordnar vi tillsammans med Skivenue en resa till Alperna, vi har hittills varit i Les Arcs och Valthorens! Veckan kommer bjuda på skidåkning, festande, goda middagar och ännu mera festande! 

Februari

Beerpongturnering

Kasta en pingisboll i ett plastglas är något som studenter sägs vara proffs på, låt oss testa detta i en hederlig beerpong turnering. Antingen kommer du ha chansen att vinna hela turneringen alternativt bli en aning lullig - oavsett ingenting vi klagar på?!

Mars

MJÖLNER WELLNESS MONTH

Efter mycket festande leder vi tillslut fram till vår månad som fokuserar på våra medlemmars välmående. MJÖLNER WELLNESS MONTH erbjuder en månad fylld med mängder av aktiviteter - från en stegtävling till publicering av träningsvideor till gemensamma aktiviteter som promenad ut till söderpiren. 

April

MWM GALA

Som avslut på en månad i träningsanda har vi den 1:a april en MWM Gala! En finsittning med god mat och prisutdelningar som sedan slutar i fest!

 

I April har mjölner även sitt årliga årsmöte där medlemmarna är inbjudna. På mötet går vi igenom våra utskott och avtackar styrelsens 3:or som efter mötet avgår. 

Maj

Juni

Examensfest

I Juni tar våra treor examen och med det vankas det fest. Genom att vara med i mjölner får du även rabatt på festen!